Samana Bredene nodigt uit…

Samana Bredene nodigt uit…

19 september 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

“Samana stemt met Zorg, laat ook jouw stem horen!”, onder dit motto viert Samana reeds voor de 40e keer de “Dag van de chronisch zieke mensen”. Zowel zieken als gezonden worden uitgenodigd voor deze ontmoeting met viering. Iedereen is welkom! Het programma op zondag 6 oktober ziet er uit als volgt.

Om 11 uur gaat de eucharistieviering (met ziekenzalving) door voor de leden en overleden leden van Samana Bredene in de St.-Rikierskerk in Bredene-Dorp, gevolgd door een receptie. Een tongstrelend aperitief met versnaperingen in zaal “Cappelrie”.
Om 13.15 uur is er dan het middagmaal. Op het menu staat aspergewortel, warme beenham met frietjes en assortiment van warme groentjes, gevolgd door het dessert om 15.00 uur met koffie en lekkere taart.
Tenslotte start om 16.00 u. de ontspanning: lachvitamientjes met “DE ALFREDO’S”… Deze groep brengt ons heel wat humor afgewisseld met deuntjes uit de tijd van toen. Lachen, luisteren en genieten van begin tot einde…

Deelnameprijs voor gans de dag: 45 euro per persoon. Deelnameprijs voor koffie met taart en de ontspanning: 10 euro per persoon. Inschrijven bij de bestuursleden vóór 28 september 2024. Hartelijk welkom namens SAMANA Bredene.
(Dirk Declerck, voorzitter SAMANA Bredene)