Herabonnering Kerk & Leven

Herabonnering Kerk & Leven

16 oktober 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Elke week vind je op deze pagina’s van Kerk & Leven het lokale nieuws uit onze pastorale eenheid. Verder vind je in dit weekblad vele inspirerende verhalen, verdieping en actualiteit. Ongetwijfeld wil je graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de (plaatselijke) Kerk. Vanaf vandaag kan je je dan ook opnieuw abonneren op je favoriete weekblad!

Otheo

Zoals je wellicht weet smolten Kerknet, Kerk & Leven en de uitgeverij Halewijn het afgelopen jaar samen tot Otheo. De O staat als ronde letter voor verrassing, verbinding, inclusie en trouw. Daarnaast is ze ook de eerste letter van enkele begrippen en waarden die we belangrijk vinden: openheid, oriëntatie, ontmoeten. Het tweede deel ‘theo’ verwijst naar het Griekse woord voor God.

Bpost tarieven

Dit jaar besliste de overheid om de subsidie voor het verzenden van kranten en weekbladen te beëindigen. Dit heeft als gevolg dat de tarieven bij Bpost voor de verzending van je weekblad verzesvoudigd zijn. We zijn helaas genoodzaakt om deze stijging door te rekenen in onze nieuwe abonnementsprijs.

Twee formules

Het goede nieuws is dan weer dat we in 2025 niet één, maar twee verschillende abonnementsformules aanbieden. Je kan vanaf nu kiezen voor een Print + Digitaal abonnement of een (goedkoper) Digitaal abonnement.

Print + Digitaal abonnement
– 96 euro per jaar als je betaalt via de herabonneringsbrief die je binnenkort ontvangt (of 7,99 euro per maand via domiciliëring)
– wekelijks Kerk & Leven in je brievenbus
– wekelijks Kerk & Leven digitaal in je mailbox
– toegang tot artikels op Otheo.be
– dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief (digitaal)

Digitaal abonnement
– 3,99 euro per maand (enkel via domiciliëring)
– wekelijks Kerk & Leven digitaal in je mailbox
– toegang tot artikels op Otheo.be
– dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief (digitaal)

Otheo Magazine

Daarnaast ontvang je 4 keer per jaar het Otheo Magazine (op papier) in je brievenbus. Dit magazine bevat 80 pagina’s vol verhalen van geloof, hoop en liefde, met uitgebreide interviews, fotoreportages en inspirerende analyses. In de weken dat het Otheo Magazine verschijnt krijg je geen Kerk & Leven, maar je ontvangt als abonnee nog steeds 48 nummers per jaar.

Je haalt dus een pak meer uit je abonnement in 2025 dankzij deze twee formules. Én je ontvangt nog steeds elke week je weekblad in de brievenbus voor minder dan 2 euro! Bovendien kan je, indien je dat wil, nu ook via een maandelijkse domiciliëring betalen. Aarzel dus niet om je abonnement nu al te vernieuwen!

Voorlopig hoef je nog niets te doen. Je abonnement loopt nog tot 31 december 2024. Binnenkort ontvang je een brief met daarin alle details voor de herabonnering. Wil je op de hoogte blijven van het vele nieuws uit onze pastorale eenheid én de vele boeiende verhalen van gelovige mensen, dan kunnen we je alleen maar aanraden om niet te wachten om je te (her)abonneren. We kijken er alvast naar uit om je ook in 2025 te mogen blijven inspireren.

Redactieraad

In onze pastorale eenheid Galilea Bredene-Vuurtoren hebben wij een klein (maar fijn!) redactieteam dat driemaandelijks samenkomt om te zorgen voor een zinvolle invulling en opmaak van de eerste vier bladzijden van jouw Kerk & Leven. Wil je daar ook deel van uitmaken? We horen het graag!

Met al je vragen en hulp om je te (her)abonneren) kan je terecht bij pastoor Dirk, pastoor Nikolaas of parochieassistent Johan.